Aktuality

AKTUALIZOVANÉ Kúpalisko Mičurin zatiaľ zostáva zatvorené, dôvodom je znížená kvalita vody
01.07.2019

Brány kúpaliska Mičurin (Ekoiuventa) na Búdkovej ceste zostávajú nateraz zatvorené, dôvodom je znížená kvalita vody v bazéne. Kúpalisko o tom informovalo dnes krátko pred deviatou na svojom FB profile.

Nepríjemné prekvapenie zažili ľudia, ktorí sa dnes skoro ráno vybrali otvoriť sezónu na obľúbené kúpalisko Mičurin. Napriek prísľubom totiž areál dnes neotvorili. 

Návštevníkov o tom informovali na svojom FB profile krátko pred deviatou hodinou. "Vážení návštevníci, ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin bude areál kúpaliska zavretý až do odvolania," uviedol FB Ekoiuventa.

Kúpalisko EKOIUVENTA – stanovisko k neotvoreniu kúpaliska 

IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže dňa 1. júla 2019, napriek vyvinutému úsiliu, nespustila plánovanú letnú prevádzku kúpaliska EKOIUVENTA alias MIČURIN na Búdkovej 2 v Bratislave, nakoľko odborné testy preukázali zníženú kvalitu vody v bazéne.

IUVENTA v spolupráci s renomovanými firmami momentálne vodu filtruje a čistí. Vzhľadom na to, že nám záleží na zdraví našich zákazníkov, ktorým chceme poskytnúť čo najlepšie a najkvalitnejšie služby, pristúpili sme k uvedenému opatreniu. Vzniknutá situácia nás mrzí a našim návštevníkom sa ospravedlňujeme.

Kúpalisko otvoríme okamžite po doručení kladného vyjadrenia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva týkajúceho sa kvality vody.

 

Foto: FB kúpalisko Ekoiuventa