Aktuality

Zber domového odpadu s obsahom škodlivín
08.03.2011
Mestská časť Bratislava-Staré Mesto a Magistrát Hl. mesta SR Bratislavy v spolupráci so spoločnosťou Agruss, s. r. o. organizujú pre občanov Starého Mesto zber domového odpadu s obsahom škodlivín.

Zber sa uskutoční

dňa 9. apríla 2011
v čase od 10.30 do 12.30 hod.
na rohu ulíc Kyčerského a Jozefa Krónera.

Na mieste bude pristavené vozidlo, pri ktorom budú pracovníci spoločnosti Agruss zberať len od občanov - fyzických osôb nepodnikateľov tieto druhy komunálneho odpadu:
- staré náterové hmoty,
- odpadové rozpúšťadlá,
- pesticídy,
- oleje a tuky.

Odpady, ako sú rozpúšťadlá, oleje, pesticídy, farby, lepidlá a pod., musia byť uzavreté v pevných obaloch, z ktorých sa neuvoľňuje odpad. Spoločnosť Agruss odoberie odpad len v donesených uzavretých obaloch max. do 5 kg na 1 osobu.

Spoločnosť ARGUSS, zabezpečuje pre právnické osoby a fyzické osoby - podnikateľov nakladanie s odpadmi v celom rozsahu Katalógu odpadov. V prípade záujmu sa kontaktujte na tel. č. 02/555 65 632.

Hlavné mesto SR Bratislavy vytvorilo podmienky fyzickým osobám - nepodnikateľom pre bezplatné odovzdávanie domového odpadu s obsahom škodlivín aj na stredisku spoločnosti Marius Pedersen, a.s., Stará Vajnorská 6, Bratislava, v pracovných dňoch od 8.00 do 16.00 h, tel. č. 0902 947 870.